Reglementering

Procedures, wetten en normen: ze zijn ongelooflijk belangrijk op het gebied van brandveiligheid. Lees meer in de procedures die we voor u opstelden. 

Bent u op zoek naar een partner voor de jaarlijkse controle van uw blusapparaten, brandhaspels, noodverlichtingen en rookmelders? Hardo Fire Protections controleert elk type blusapparaat, brandhaspel, noodverlichting en rookmelder. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en bieden u de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken altijd transparant. U ontvangt na elke controle een verslag over elk toestel en waar nodig suggesties voor verbetering.

Wenst u een offerte?
Vul het contactformulier in of vraag een gratis vrijblijvende offerte die we ter plaatse komen maken.

Maintenance Whitepaper

Lees hier alles over de Belgische wetgeving en normen voor het onderhoud en de inspectie van noodverlichting.

 

ANPI

Website van ANPI, de nationale vereniging voor brand-en diefstalbestrijding, werkt rond reglementering en normalisatie, informatie, laboratoria, inspecties en certificatie.

 

APRAGAZ

Apragaz is het Belgisch keuringsorganisme gespecialiseerd in druktoestellen en toebehoren.

 

WTCB

Op de website van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) vindt u veel info over reglementeringen rond (brand)veiligheid.

 

Bel ons vandaag. Wij antwoorden 24/7.

Kmo, groot bedrijf of particulier: wij zetten al onze expertise in om u te helpen.
Rookdetectoren, een brandveiligheidsplan voor uw bedrijf of een onderhoud: elke vraag is welkom.

HARDO Fire Protection

Heeft u nog vragen of wenst u een gratis offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag ter plaatsen kijken welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. U wenst enkel noodverlichting aan te kopen en de plaatsing zelf te verzorgen? Ook dan kan u bij ons terecht, vraag gerust uw prijs aan via e-mail.

CONTACT

Oostveld 102, 9940 Sleidinge

+32 477 740 325

}

24/7 beschikbaar

tim@trienpontdemo.be